Літні нігті

20 шикарних ідей для нігтів у вигляді труни на 2024 рік – літні акрилові фарби, тренди, дизайни

Коли ртутний стовпчик піднімається, а літо розгортає свій яскравий прапор, ваші нігті заслуговують бути такими ж виразними та модними. Вічна елегантність акрилу у формі труни продовжує панувати, пропонуючи полотно для творчості, яке захоплює та зачаровує. Але які відтінки та квіти визначають цей сонячний сезон 2024 року? Приєднуйтесь до мене, коли ми досліджуватимемо модну галактику літніх стилів для труни з акриловими нігтями.

Summer Nails Acrylic Coffin Long: бірюзовий відтінок

Створюючи естетику, яка шепоче про океанський спокій і прохолодні літні дні, довгі акрилові нігті-труни, залиті бірюзою, є мрією професійного майстра манікюру. Цей дизайн є одою прохолоді моря в поєднанні з грайливим натяком на літнє небо.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Бірюзовий лак для нігтів (OPI «Can’t Find My Czechbook»)
  • Матове верхнє покриття (Essie Matte About You)
  • Стрічка для нігтів

Відчуйте яскравість відтінку за допомогою матового покриття, щоб поєднати його властивий блиск. Використовуйте стрічку для нігтів, щоб створити точні, мінімалістичні лінії, які облямують нігтьові ложа, пропонуючи сучасний відтінок цій водній фантазії.

Після нанесення акрилу покрийте їх бірюзовим лаком. Двох шарів має вистачити для глибокого, натхненного морським виглядом. Після висихання нанесіть матове верхнє покриття для витонченого дотику. Стрічка для нігтів йде останньою, ретельно притискається по краях для чіткої лінії.

Summer Nails Acrylic Coffin Medium: Zebra Whimsy

Хто сказав, що веселощі не можуть бути витонченими? З акриловими цвяхами для труни середньої довжини принт зебри танцює з бадьорим, але стильним духом. Баланс дикості та стриманості, ці нігті обіцяють стати предметом розмови на будь-якому літньому вечірці.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Білий лак для нігтів (CND Vinylux у «Cream Puff»)
  • Чорна ручка для малювання нігтів (ручка для малювання нігтів Sally Hansen у «чорному»)
  • Глянцеве верхнє покриття (Seche Vite Dry Fast Top Coat)

Зберігайте чіткість білої основи, щоб забезпечити яскравість чорних смужок зебри. Використовуйте ручку для малювання нігтів твердою рукою, щоб намалювати кожну смужку, змінюючи їх товщину для автентичного вигляду.

Після того, як ви закріпили акрил, нанесіть два шари білого лаку. Дайте їм повністю висохнути. Далі ручкою для малювання нігтів намалюйте смужки зебри. Тут є місце для творчості – дві однакові смужки не обов’язково. Покрийте глянцевим верхнім покриттям для глянцевого захисного шару.

Summer Nails Acrylic Coffin Short: Pastel Panorama

Коротка та мила, пастельна панорама на цих акрилових нігтях для труни втілює в собі найніжніший шепіт літа. Вони являють собою ансамбль рожевого, блакитного та відтінку помаранчевого та білого, кожен ніготь має свій пастельний відтінок, створюючи ніжну веселку, яка підходить до будь-якого літнього вбрання.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Пастельні лаки для нігтів (Essie ‘Fiji’, ‘Mint Candy Apple’, ‘Peach Daiquiri’ і ‘Ballet Slippers’)
  • Прозоре верхнє покриття (OPI Top Coat)

Чергуйте кольори для грайливого, але цілісного вигляду. Прозоре верхнє покриття є життєво важливим для збереження ніжної природи пастельних відтінків від літньої активності.

Нанесіть акрил і виберіть інший пастельний відтінок для кожного нігтя, нанісши два тонких шари для рівномірного покриття. Завершіть прозорим верхнім шаром, щоб закріпити угоду. Краса полягає в простоті та симетрії цих ніжних відтінків.

Акрилові нігті для труни. Літній блиск: Смарагдова заздрість

Зберігаючи суть пишної літньої зелені, ці літні нігті з акрилової труни роблять сміливу заяву. Насичений смарагд у поєднанні з білим мармуром натякає на розкіш, нагадуючи літню вечірку в саду.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Смарагдово-зелений лак (OPI «Jade is the New Black»)
  • Поліроль з ефектом білого мармуру (Sally Hansen «White On»)
  • Верхнє покриття з прозорим блиском (China Glaze ‘Fairy Dust’)

Щоб отримати додатковий розмір, мармурові нігті слід робити за допомогою техніки м’якого обертання. Верхнє покриття з прозорим блиском на смарагдових нігтях додає літнього блиску, не перекриваючи дизайн.

Почніть із нанесення акрилу, потім нафарбуйте тверді нігті смарагдовим лаком. Щоб отримати мармуровий ефект, капніть білий лак на основу з нюдового акрилу та обережно покрутіть тонким пензлем. Закріпіть обидва малюнки верхнім покриттям з блискітками для цього останнього, мерехтливого штриха.

Літні акрилові нігті Tips Coffin: Neon Pop

Ці літні блискучі акрилові нігті для труни мають грайливу суміш неонових наконечників і леопардового принта поверх нюдової основи, що відтворює спонтанний дух літніх пригод.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Основа лаку Nude Base (Essie «Bare With Me»)
  • Неоново-рожевий і бірюзовий лак (China Glaze «Flip Flop Fantasy» & «Too Yacht to Handle»)
  • Чорна ручка для деталізації (ручка Sally Hansen для нігтів у «чорному»)

Головне — точність неонових кінчиків і спонтанність леопардових плям. Тонкий пензлик допоможе отримати чіткі лінії, а перо для деталізації дозволить швидко, впевнено робити плями.

З акрилом нанесіть нюдову основу. Після висихання обережно пофарбуйте неонові кінчики, а потім занурте ручку для деталізації, щоб додати плями леопарда. Йдеться про сприйняття нерегулярності плям — немає двох однакових.

Cute Nails Acrylic Coffin Summer Black: цитрусовий шарм

Звертаючись до нот свіжих літніх фруктів, ці нігті поєднують теплий кораловий відтінок із холодним синім і різким чорним, створюючи яскраве літнє акрилове полотно для труни.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Coral Polish (Essie ‘Tart Deco’)
  • Sky Blue Polish (OPI «Can’t Find My Czechbook»)
  • Чорно-білі ручки для малювання (ручки Sally Hansen для малювання нігтів)

Хитрість полягає в тому, щоб композиція була збалансованою. Сміливий корал стане чудовим фоном для чорних деталей. Ніжно-блакитний колір створює заспокійливий контраст, ідеальний для погожих літніх днів.

Після нанесення акрилу чергуйте лаки з кораловим і небесно-блакитним. Використовуйте ручки для деталізації, щоб додати чорні акценти на коралову основу та білі акценти на синю для грайливого, але шикарного відтінку.

Літні акрилові нігті Coffin Long Teal: Sunset Flames

Подібно до сонця, що заходить за горизонт, ці літні нігті з акрилової труни випромінюють тепло завдяки своєму мистецтву, натхненному полум’ям, на пастельно-рожевій основі з різким неоновим контуром.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Пастельно-рожевий лак (Essie ‘Muchi, Muchi’)
  • Неоновий жовтий лак (American Apparel ‘Neon Yellow’)
  • Полум’яні наклейки або трафарети для нігтів

Щоб досягти вогняного вигляду, використовуйте вогняні наклейки для нігтів або трафарети як напрямні для вашого лаку. Неоновий контур — це сучасний варіант, який обрамляє дизайн, надаючи йому ефектності.

Після нанесення акрилу нанесіть пастельно-рожеву основу. Розмістіть полум’яні наклейки або трафарети та нанесіть неоновий лак, перш ніж акуратно їх видалити. Неонові наконечники є останніми, тому для точності потрібна тверда рука або стрічка.

Літні акрилові нігті Coffin Long Teal: Cool Waves

Безтурботність океанських хвиль чудово зображена на цих літніх нігтях з акрилової труни. Прохолодний синьо-білий дизайн викликає відчуття спокою та свіжості, ідеально підходить для тих довгих, ледачих літніх днів біля води.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Небесно-блакитний лак для нігтів (Essie ‘Bikini So Teeny’)
  • Білий лак для нігтів (OPI «Альпійський сніг»)
  • Щітка для деталізації

Досягніть хвилястого вигляду, малюючи від руки тонким пензлем для деталізації. М’які вигини повинні імітувати припливи та відпливи морських хвиль, створюючи спокійний вигляд.

Нанесіть акрил на нігті і намалюйте основу блакитним кольором. Коли він висохне, використовуйте білий лак і пензлик для деталізації, щоб акуратно додати візерунки хвилі. Цей дизайн не вимагає точності, а радше вільного підходу, подібно до самих хвиль.

Cute Nails Acrylic Coffin Summer Black: Coral Swirls

Ці нігті кричать про літо своїми яскравими кораловими завитками, символізуючи бадьорий дух сезону. Прозорий дизайн із милими помаранчевими акцентами пропонує свіжий погляд на літні нігті, акрилові труни середнього розміру.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Кораловий лак для нігтів (Essie ‘California Coral’)
  • Прозорий лак (Seche Vite Clear Base Coat)
  • Смужка для нігтів

Використовуйте смужку для нейл-арту, щоб створити елегантні завитки, які створять грайливий, але витончений вигляд. Прозора основа робить його легким і доречним для літа.

З акрилом нанесіть прозору основу. Коли це застигне, візьміть смужку, змочену кораловим лаком, і намалюйте завитки. Це як малювання м’яких хвиль на чистому морі, тому зберігайте рухи плавними.

Summer Nails Acrylic Coffin Pink: Neon Edge

Неон повертається на ці літні нігті, акриловий трунний рожевий. Рожевий електрик і жовтий створюють яскравий контраст, водночас гострий і жіночний — ідеальне поєднання для найгарячіших тенденцій літа.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Рожевий лак для нігтів (OPI ‘Shorts Story’)
  • Неоновий жовтий лак для нігтів (China Glaze ‘Celtic Sun’)
  • Деталізуюча стрічка

Точність є ключовою. Використовуйте стрічку для деталізації, щоб отримати чіткі лінії, які визначають цей яскравий вигляд. Неонові кольори сміливі, тому їх слід наносити обережно, щоб забезпечити ефектне враження.

Спочатку підготуйте акрилові фарби з рожевою основою. Використовуйте стрічку, щоб розділити місце, де піде неоново-жовтий колір. Нанесіть жовтий лак, потім зніміть стрічку, поки вона ще трохи волога, щоб лінії були чистими.

Модні акрилові нігті Coffin Summer: Soft Flames

Цей дизайн є ніжною грою класичного мотиву полум’я. Використання пастельних відтінків надає йому більш м’якої форми, що робить ці модні літні акрилові нігті стриманим, але модним вибором.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Пастельно-рожевий лак для нігтів (Essie ‘Romper Room’)
  • Лак для нігтів Pastel Yellow (OPI ‘Pastel’)
  • Полум’яні наклейки для нігтів

Витонченість пастельного полум’я – справа делікатна. Використовуйте наклейки з полум’ям як трафарет, щоб дизайн залишався однорідним і естетично привабливим.

Почніть із нанесення базового шару на акрил. Розташуйте наклейки на нігтях, потім чергуйте пастельні рожеві та жовті лаки, щоб заповнити вогняний дизайн. Результатом є приглушений, але заворожуючий ефект, який ідеально підходить для тих, хто віддає перевагу більш м’якому погляду на літні тренди.

Summer Nails Acrylic Coffin Blue: Iridescent Dream

Привабливість океану укладена в цих літніх нігтях акриловий coffin blue, які нагадують ніжну гру сонячного світла на морській піні. Блискучий акцентний ніготь схожий на скарбницю, знайдену під хвилями.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Iridescent Blue Polish (OPI «This Colour’s Making Waves»)
  • Лак для нігтів з блискітками (Essie «Set in Stones»)
  • Верхнє покриття (Seche Vite Dry Fast Top Coat)

Нанесіть блискучий лак лише на акцентний ніготь, щоб зберегти елегантний баланс. Райдужний синій слід накладати шарами, щоб отримати глибину, що нагадує море.

Після прикріплення акрилу нанесіть два шари райдужного синього лаку на всі нігті, крім одного. Акцентний ніготь наноситься блискучим лаком, який наноситься шарами, доки ви не досягнете бажаного блиску. Нанесіть верхнє покриття для довговічності та блиску.

Cute Nails Acrylic Coffin Summer Black: сонячні квіти

Ніщо так не говорить про літо, як яскраві, життєрадісні квіти, зображені на цих милих нігтях з акрилової труни літнього чорного кольору. Грайливі квіткові наклейки на лимонно-жовтій основі вдихають життя в тренди сезону.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Лимонно-жовтий лак для нігтів (Essie «Sunshine State of Mind»)
  • Квіткові наклейки для нігтів
  • Верхнє покриття (Seche Vite Dry Fast Top Coat)

Наносьте наклейки обережно, щоб уникнути появи бульбашок повітря. Використовуйте фінішне покриття, щоб закріпити наклейки для отримання гладкого, довговічного покриття.

Після нанесення акрилу покрийте їх жовтим лаком. Коли висохне, нанесіть квіткові наклейки, починаючи від кутикули до кінчика. Нанесіть верхнє покриття, щоб захистити ваш дизайн і додати глянцевий блиск.

Summer Nails Acrylic Coffin Medium: Plaid Perfection

Класичний плед поєднується з сучасним стилем у цих літніх нігтях акриловий труна середнього розміру. Глибокий зелений тон служить фоном для білих і чорних ліній, створюючи позачасовий і свіжий дизайн.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Матовий зелений лак для нігтів (OPI «Stay Off the Lawn!»)
  • Біло-чорні ручки для малювання нігтів
  • Матове верхнє покриття (Essie Matte About You)

Зберігайте лінії чіткими та однорідними для вишуканого пледового візерунка. Матове покриття підкреслить сучасність дизайну.

Пофарбуйте акрил двома шарами матового зеленого лаку. Після висихання за допомогою ручок для малювання нігтів намалюйте візерунок у клітку. Для контрасту чергуйте білі та чорні ручки. Нанесіть матове верхнє покриття для сучасності.

Summer Nails Acrylic Coffin Short: пастельна краса

М’які пастелі мають ніжний шепіт, який ідеально підходить для літніх нігтів, акрилові короткі труни. Цей дизайн має грайливе поєднання матового та мерехтливого, що ідеально підходить для сонячних днів і теплих зоряних ночей.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Набір матових лаків Pastel (OPI ‘Pastels’)
  • Shimmer Top Coat (China Glaze ‘Fairy Dust’)
  • Матове верхнє покриття (Essie Matte About You)

Чергування між матовим і мерехтливим надає цим нігтям унікальний характер. Пастельні кольори мають бути м’якими та рівномірними для мрійливого образу.

На кожен ніготь нанесіть матовий пастельний колір. Щоб створити химерний штрих, додайте блискуче верхнє покриття на пару нігтів, вибираючи навмання. Це створює чудовий контраст між різними оздобленнями.

Літні акрилові нігті Coffin Long Teal: геометричний неон

Ці літні нігті з акрилового покриття для труни мають футуристичний вигляд із різкими неоновими лініями на приглушеному фіолетовому тлі, ідеальні для тих, хто цього літа хоче зробити сміливий стильний образ.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Приглушений фіолетовий лак для нігтів (Essie ‘Go Ginza’)
  • Неонова жовта стрічка для нігтів
  • Верхнє покриття (Seche Vite Dry Fast Top Coat)

Точність є ключовою при розміщенні стрічки для нігтів. Використовуйте пінцет для кращого контролю та переконайтеся, що кожна лінія гладко прилягає, щоб запобігти розпливанню лаку знизу.

Нафарбуйте нігті двома шарами приглушеного фіолетового лаку. Після висихання стратегічно розмістіть неоново-жовту стрічку для нігтів із геометричними візерунками. Закріпіть дизайн швидковисихаючим верхнім шаром для глянцевого та захисного покриття.

Summer Nails Acrylic Coffin Short: Тропічна золота лихоманка

Ці нігті схожі на тропічну втечу з їхніми аква- та кораловими відтінками, підкресленими розкішною золотою фольгою. Це поєднання створює ідеальний літній вигляд для літніх нігтів з акрилової труни для короткої відпустки.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Водний лак для нігтів (China Glaze «Too Yacht to Handle»)
  • Кораловий лак для нігтів (OPI «Cajun Shrimp»)
  • Золота фольга
  • Верхнє покриття (Seche Vite Dry Fast Top Coat)

Золоту фольгу слід наносити помірно, щоб створити акцент, а не перевантажувати дизайн. Використовуйте його, щоб підкреслити аква-нігті для елегантного вигляду.

Чергуйте аква- та кораловий лаки на нігтях. Після висихання нанесіть невеликі шматочки золотої фольги на аква-нігті за допомогою пінцета та обережно притисніть її. Покрийте всі нігті топовим покриттям для глянцевого покриття та закріплення золотої фольги.

Cute Nails Acrylic Coffin Summer Black: блискучий рожевий

Ніжно-рожевий створює чарівний фон для блиску на цих милих нігтях з акрилового літнього чорного кольору. Дизайн ідеально підходить для витонченого, але привабливого літнього образу.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • М’який рожевий лак для нігтів (OPI “Mod About You”)
  • Лак з блискітками (Essie «A Cut Above»)
  • Верхнє покриття (Seche Vite Dry Fast Top Coat)

Наносьте блискучий лак лише на акцентні нігті, щоб зберегти дизайн зі смаком і не надто екстравагантним.

Почніть з фарбування нігтів ніжно-рожевим лаком. Виберіть один або два нігті на руку для блискучого акценту та наносіть блискучий лак, доки ви не задовольнитеся блиском. Нанесіть верхнє покриття на всі нігті для гладкої та блискучої поверхні.

Літні акрилові нігті Coffin Medium: Sky Marble

Ці літні акрилові нігті coffin medium відображають суть чистого блакитного неба з білими вкрапленнями, що нагадують м’які хмари, що пропливають у теплий літній день.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Небесно-блакитний лак для нігтів (Essie ‘Bikini So Teeny’)
  • Білий лак для нігтів (OPI «Альпійський сніг»)
  • Інструмент для мармурування або зубочистка
  • Верхнє покриття (Seche Vite Dry Fast Top Coat)

Техніка мармурування вимагає легкого дотику — обережно змішуйте кольори, не перемішуючи їх, щоб зберегти виразність хмароподібних візерунків.

Нафарбуйте всі нігті небесно-блакитним лаком в якості основи. Поки ще вологий, додайте кілька крапель білого лаку та використовуйте інструмент для мармурування, щоб створити мармуровий ефект. Завершіть нанесенням верхнього шару, щоб закріпити малюнок і додати блиску.

Summer Nails Acrylic Coffin Pink: дикий і шик

Ці літні акрилові труни для нігтів — це грайливий і жорстокий варіант класичного літнього образу з красивою ніжно-рожевою основою з яскравими леопардовими плямами.

Матеріали по темі:

  • Акриловий набір для нігтів
  • Ніжно-рожевий лак для нігтів (Essie ‘Muchi, Muchi’)
  • Чорна ручка для малювання нігтів (ручка для малювання нігтів Sally Hansen у «чорному»)
  • Коричневий лак для нігтів (OPI «Going My Way or Norway?»)
  • Верхнє покриття (Seche Vite Dry Fast Top Coat)

Плями леопарда слід розміщувати епізодично, але цілеспрямовано, збалансовуючи простір між кожною плямою, щоб створити природний і естетично привабливий малюнок.

Почніть із ніжно-рожевого лаку як основи для жіночності. Після висихання нанесіть коричневий лак, щоб створити основу плям леопарда. Використовуйте чорну ручку для малювання нігтів, щоб додати деталі навколо коричневих точок, створивши культовий леопардовий принт. Завершіть верхнім покриттям для тривалого носіння та глянсовим покриттям, яке робить дизайн яскравим.

vexorna_com

Завдяки любові до мистецтва та краси Анна Олехник стала відомою як талановита майстриня манікюру. Її шлях у світі краси почався з простого захоплення манікюром та дизайном нігтів, яке з часом переросло у професійну діяльність. Анна завжди відчувала себе творчою людиною. Вона годинами експериментувала з різними кольорами та візерунками на нігтях. Її унікальні дизайни часто викликали захоплення та здивування серед друзів та знайомих, що заохочувало її продовжувати розвивати свої навички.

Related Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button